Anaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Duyurusu

Değerli Velilerimiz;

Anaokulumuza öğrenci kayıtlarımız

24 Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır.     Öğrencilerin kayıt yaptıracağı okullar, adres kayıt alanına göre bakanlığımız tarafından belirlenmiştir. E-devlet bilgileriniz ile e-okul sisteminde okulunuzu öğrenmeniz ve kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Anaokulu Kayıtlarımız İl İlgili Olarak;

*   Anaokulumuz Eylül ayı sonu itibarıyla 57-71 aylık öğrenci adaylarının kaydı yapılabilir.

*  Okulun kayıt alanında ikamet eden öğrenciler öncelikle kaydedilir , kontenjan doldurulamadığı takdirde adrese bağlı kalınmadan öğrenci kaydı yapılabilir.

*   Bir sonraki eğitim ve öğretim yılında ilkokula başlayacak öğrencilerin (57 ay ve üstü ) kaydı öncelikli olarak yapılır.

*  Kontenjan kalması durumunda  56 aylıktan başlanarak 48 aylığa kadar olan öğrencilerin kaydı yapılabilir.

* Kayıt işlemleri için 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren okula uğrayıp kayıt formlarının doldurulması gerekmektedir.

İhtiyaç Duyabileceğiniz Bazı Bilgiler;

E-Kayıt sonucu adres bilginize göre kayıt yaptırmanız gereken okulu görmek için tıklayınız.

Okulumuza kayıt durumunuzu sorgulamak için lütfen tıklayınız.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında kimler ilkokula başlayacak?

Kayıt İçin Gerekli Evraklar;

• Öğrenciye ait nüfus cüzdan fotokopisi,
  • E-devlet üzerinden alınacak tarih ibareli ikametgâh belgesi
  • Gerekli diğer formlar kayıt birimi tarafından başvuru esnasında verilecektir.